Korjausrakentaminen

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia korjaushankkeita pääurakoitsijana, aliurakoitsijana tai puitesopimuksen nojalla.

Palvelemme toimitilojen ja taloyhtiöiden muutos-/korjaustöissä, rakennusten kosteusongelmien korjauksissa, huoneistoremonteissa ja märkätilasaneerauksissa. Meille on kertynyt vuosien saatossa paljon kokemusta erilaisista ja eri kokoluokan projekteista niin julkisella kuin yksityisellä puolellakin.

Huolella loppuun asti

Laatukriteerit ja aikataulu

Vankan kokemuksen ja ammattitaidon avulla hoidamme projektit korkealaatuisesti sovitussa aikataulussa. Maltillinen kasvutavoite, osaava henkilökunta ja huolellinen projektinhallinta takaavat korkean laadun.

VAstuullisuus

Ympäristöystävällistä säästöä

Kannamme vastuuta ympäristöstämme tulevia sukupolvia ja yrityksen jatkajia ajatellen. Kierrätämme aina kaiken, minkä voi kierrättää. Huolellinen kierrättäminen tuo merkittävät kustannussäästöt yrityksellemme ja on jo pelkästään siksi kannattavaa.

Riita- ja reklamaatiotilanteet

Kokemusta riita- tai reklamaatiotilanteista meille ei onneksemme ole juuri kertynyt. Hyvän suunnittelun ja toteutuksen ansiosta olemme tähän asti välttyneet kyseisiltä tilanteilta. Mikäli reklamaatioita tai riitatilanteita tulisi tulevaisuudessa eteen, selvitämme varmasti nekin tilanteet hyvällä kommunikaatiolla ja molemminpuolisella kunnioituksella yhteistyössä asiakkaan kanssa.